SGS

           Svenska Guppy Sällskapet  

Hem

Om Sällskapet

Om sällskapet

Hur blir man medlem

Svenska Guppybrev

Guppy

SGS Forum

Bilder

Medlemsbloggar

Björns blogg

Mickes blogg

Tommys blogg

Länkar

 

www.guppys.se
___________________________________________________________________________________________  

 

Vad gör man i SGS och hur blir man medlem?

 

Gemensamt för alla medlemmar i SGS är att vi alla delar ett stort intresse för guppys, en del mer intensivt än andra men vi alla är fascinerade av den lilla fisken. Har du ett sådant intresse varför inte gå med i SGS? Ju fler vi är desto mer kunskap kommer sällskapet att rymma! Dessutom får du tillgång till Sveriges mest unika guppystammar. Alla får plats i Sällskapet, alltifrån nybörjare till utställningsproffs ingen är viktigare än någon annan, alla har sin självklara plats. Många tror att Sällskapet bara rymmer proffs, men så är inte fallet utan här finns bara guppyintresserade!

SGS ger ut en medlemstidning fyra gånger per år vilken är späckad med artiklar om guppys och ibland annat inom akvaristikens stora område. Författare är vi (medlemmarna själva) och ibland översätter vi artiklar från tyska guppymagasin. Känner du, att du har något att berätta om guppys, skriv några rader och skicka till vår redaktör Olle.

Sällskapet ordnar importer av guppys, har medlemsmöten och det bästa av allt, är att vi delar med oss av våra fiskar till alla medlemmar. Detta gynnar både givaren och mottagaren då man senare kan byta fiskar (från samma stam) med varandra för att minska eventuella inavelsproblem.

Tycker du att vi borde göra något mer? Gå då själv med i sällskapet och hjälp oss att bli ännu trevligare och mer berikande, ju fler vi är desto mer kan vi göra!

Om man vill gå med i SGS betalar man in 200 SEK på Pg 45 82 01-1 och anger sitt namn och adress vid inbetalningen, det är också bra om man skickar ett mejl till Eva Esping (evamariaesping@gmail.com) så kommer hon att skicka ett Välkomstbrev innehållandes bl.a. några äldre exemplar Svenska guppybrev (medlemstidningen) som inträdespresent.

 

 

 Hur blir medlem i SGS?

Betala in 200 SEK på

Pg 45 82 01-1

Ange namn o adress på inbetalningskortet

Samt skicka mejl till Eva

Klart !

Välkommen med i sällskapet Du också!

 

 

 

Några japanblå dubbelsvärd med extra mörkblå bakkropp

 

 

 

SGS © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

___________________________________________________________________________________________